Blue Pencil Design

webdesign portfolio med billeder af sites og produktioner mobilversioner af websites og webdesign

“Jeg elsker at skabe digitale verdner på nettet”

Er det tid til at få en ny hjemmeside der forener kreativitet og funktionalitet? Jeg elsker at trække en kreativ idé ned over en hjemmeside for at gøre det til en digitale oplevelse. En unik løsning der fortæller historier med et strejf af leg. Her er en række sites jeg har arbejdet på – og hvad der har været i fokus.

Terapeutens dilemma

En ny hjemmeside, der skulle adskille sig uden at skille sig ud, med en klar stil inden for terapi og velvære og samtidig fremstå med en skarp profil og lidt mere saft og kraft.

Antropologisk mysterie

En ny hjemmeside, der huser et patient-community. Min opgave var via research, interview og redesign at udligne lokale, demografiske forskelle og sørge for, at konverteringen steg.

Et spørgsmål om hastighed

En ny hjemmeside site, der var alt for langsomt. Med billedoptimering, håndkodning og gennemgang af scripts kunne jeg sætte hastigheden i vejret og opnå bedre placering på Google.

Eksklusivt look

En ny hjemmeside med webshop, der blev mere eksklusivt, ved at jeg producerede og tilføjede videoklip, droneoverflyvninger og enkelhed til designet.

Feed fra instagram

Er I klar til at løfte jeres online tilstedeværelse til næste niveau? Gøre den mere legende. Udforskende. Udfordrende. Kig jer omkring, og vend endelig tilbage – jeg møder jer gerne til en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for jer.