Blue Pencil Design

webdesign af GROfaciliterings site for at øge hastigheden webdesign af website hos sne og vand for et mere elegant udseende Design af terapihjemmeside

Stramt webdesign og små skæve mesterværker

Velkommen til Blue Pencil webDesign, en enmands-webdesignvirksomhed, der skaber digitale oplevelser kombineret med kreativitet og funktionalitet. Jeg elsker hele processen med at skabe et site: at brainstorme, skitse layout og kode idéer til stramt design og interaktive fortællinger.

 
Det er de små detaljer og den legende tilgang, der gør weboplevelsen så fantastisk

Din digitale skrædder

Min rejse ind i webdesign tog sin begyndelse med håndkodning på Danmarks Radio. Derefter tog jeg uddannelsen som multimediedesigner og har siden arbejdet som webudvikler af flere forskellige sites. Gennem årene har jeg desuden bevæget mig ud og ind af flere brancher, så jeg nu kan tilbyde specialdesignede webløsninger. Jeg har stor forståelse for forskellige arbejdskulturer og deres sprog – og sætter en ære i at udtrykke det, der gør jeres virksomhed særlig.

 

Brugertilpasset webdesign

Jeg skræddersyer webdesignet, så det bliver tilpasset jeres brandidentitet og mål.

 

Responsivt design

Jeg bruger responsivt design, der sikrer, at jeres hjemmeside ser fantastisk ud og fungerer problemfrit på alle enheder, hvilket er nødvendigt for en god brugeroplevelse.

 

Webshops

Jeg designer og udvikler e-handelswebsites, der øger salg og konverteringer. Det brugervenlige CMS WordPress gør det efterfølgende nemt for jer at opdatere og administrere jeres hjemmeside.

Søgemaskine-optimering (SEO)

Jeg implementerer de gængse SEO-anbefalinger for at øge synligheden og forbedre placeringen af jeres hjemmeside på de store søgemaskiner.